17 Temmuz 2008 Perşembe

Özkaynak Geleneğimizdir, Geleceğimizdir... Beşiktaş Beşiktaş’tan çıkarılamaz!

”Beşiktaş’ın altyapı tesisleri boşaltıldı.” Uzun uzadıya konuşmaya bile gerek yoktur; sadece bu haber başlığı bile, ulu çınarın eşsiz tarihi ve geleneğini içinde hisseden her Beşiktaşlı için karşı çıkma ve hesap sorma sebebidir.

Beşiktaş altyapı tesislerinin henüz resmi dayanağı bile olmadan boşaltılması, tavrımızın ilk konusudur. Nihai olarak da, altyapının Beşiktaş’tan çıkarılması, bu tepkimizin temel sebebidir.

Özkaynak geleneğimizdir, geleceğimizdir. Beşiktaş’ın geleceği ile oynanması, değerlerine el atılması, Beşiktaşlı için yeterli bir mücadele sebebidir. Kabul etmek istemeyenlerin bile malumudur ki, özkaynak düzeni başkaları için ne ifade ediyorsa, Beşiktaş için bunun kat kat fazlasını ifade eder.

Beşiktaş, Beşiktaş’tan çıkmamalıdır; çıkmasına izin vermeme konusunda ısrarcı olmak, “Beşiktaş’ı yaşayarak Beşiktaşlıyım”, diyen herkesin boynunun borcudur. Bu ısrar, bu inanç, bizlere kalan büyük ve eşsiz Beşiktaş mirasının gereğidir.

Beşiktaş’ın geleceğini yazacak olan, onu eşsiz kılacak olan, masa başı hesapları değil, bu mirasın ve Beşiktaş başkalığının farkında olan Beşiktaş’ın evlatları olacaktır. Onlar hem taraftar olarak, hem de sahalarda ter dökenler olarak bu ruhu paylaştıkça, eşsiz Beşiktaş geleneği geleceğe taşınacaktır.

Değerleri, geleneği ve geleceği üzerine söz söyleme hakkının biricik sahibi Beşiktaşlılardır. Şimdi, bugün, bu hakkı dile getiriyoruz, ve tekrar ediyoruz:

Beşiktaş özkaynağının temel unsuru olan altyapı tesislerinin Beşiktaş’tan çıkarılması konusunda payı ve sorumluluğu olan kurum, kuruluş ve kişiler, bir an önce, üstüne basarak söylüyoruz, hiç vakit kaybetmeden, bu yanlıştan dönmelidir, dönecektir ! En kısa zamanda bu konuda üretilecek çözümün adı açıklanmalı, ve bu konuda Beşiktaş taraftarınınn sabrının sınanmasına son verilmelidir. Bu konuda ısrarcı ve mücadeleci olacağız, bunun bilinmesinde fayda vardır.

Özkaynak geleneğimizdir, geleceğimizdir !

Tüm Beşiktaşlıları bu tavrın ve hareketin bir parçası olmaya davet ediyoruz."

http://www.sonbarikatbesiktas.com/haber/fulya-ve-ozkaynak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Beşiktaş Taraftarının ortak haraket etmesi umut verici bir çok taraftar sitesi yukarıdaki metni acılış sayfalarına taşımış.