15 Temmuz 2008 Salı

NTV Spor Yöneticilerine


Beşiktaşlı taraftarlar olarak Gazeteciliğin, kamuoyunu doğru, çok yanlı, çok boyutlu, hızlı, inanılır ve güvenilir bir şekilde bilgilendirmek, kamuoyu adına sorumluluk taşıma, mesleği olduğuna inanıyoruz.

Tarihi İnönü Stadımız ile ilgili olarak sitenizde yayınlanan “Beşiktaş’ta Gündem Yeni Stat” haberi ile birlikte http://www.ntvspor.net/pages/20413.asp haber içeriğinde konu ile ilgili “İnönü Stadı Yıkılmalı mı?” diye, tarafınızdan bir de anket düzenlenmiştir.

Anket’in yapılış amacının ne olduğunu bilmemekle beraber, konu özüne çok önem arz etmeyen, alelade bir konuymuş gibi değinildiğini, yeterli derecede bilgi toplanamadığını ve konu ile ilgili haberin de, eksik olarak derlendiğini düşünüyoruz.

Bu haliyle yapılmak istenilen anket, Beşiktaş taraftarlarının ilgisini çekmeyen ve toplumsal bilinç ve sorumluluğundan uzak, çok sağlıksız bir sonuç verecektir. Ve biz Beşiktaş taraftarları, bu durumu kabullenememekteyiz.

Üstelik, düzenlemiş olduğunuz anketin, yalan yanlış bir anket olduğunu ifade ediyoruz.
Şöyle ki; Her gün sitenize girip oy kullanmak isteyen bir kişinin karşısına “oy kullan” butonu tekrar çıkıyor. Ve aynı kişi isterse, yeniden oyunu kullanabiliyor.

Başka bir deyişle isteyen bir kişi, sitenize girip üst üste günlerce oy kullanabilmektedir.

Sitenizde şu an itibari ile 4276 adet oy kullanılmıştır. Oy oranlarında da % 66,44 e, % 33,56 gibi büyük bir oy oranı farkı olduğunu da gördük. Bu toplam oyun, 4276 kişiye ait olmadığını ve belki de 100 kişiye ait olduğunu vurguluyoruz.

Yapılan yanlışlığı düzeltmeniz, ayrıca dileğimiz ve isteğimizdir.

İlgili anketin, (toplumsal sorumluluk bilinciyle) Beşiktaş taraftarları ve kamuoyu, konu hakkında doğru bilgilendirildikten ve vurguladığımız yanlışlık tarafınızdan düzeltildikten sonra yapılması halinde, tarihi stadımız hakkında anket sonuçlarının daha sağlıklı olacağına inanıyoruz.

5 Nisan 2008 tarihli Cumhuriyet gazetesinde Sayın Oktay Ekinci’nin “BJK İnönü’yü Yıkamaz” yazılarının haricinde, görsel ve yazılı hiç bir basın kuruluşu, özü itibariyle konuya ilgi göstermemiştir. Bu durum, kamuoyu ve Beşiktaş taraftarları adına üzüntü vericidir.

Basının ilgi göstermediği konuya; -ki, çıkan haberlerde kamuoyu bilgilendirilirken özünden uzak, başlıkları ile değinilen haber içinde herhangi bir bilgilendirme olmayan, kafa karıştırıcı haber/haberler gibi yayınlandığından- biz Beşiktaş taraftarları kayıtsız kalamazdık.

Doğruyu öğrenebilmek ve bilgi edinebilmek için araştırdık. Ve Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanlığına, yazılı olarak sorduk ve yazılı olarak cevap istedik.

Yaptığımız araştırmalar ve yazışmalar sonucu elde ettiğimiz bilgileri sunuyor, konuya kayıtsız kalmayacağınız inancı ile çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

http://www.sonbarikatbesiktas.com
Beşiktaş taraftarları.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ntv nin iş olsun diye anket düzenleyen yalandan gazatecileri kafalarında çoktan yıkmışlar stadımızı . şimdi Beşiktaş anadolu lisesini yıkacaklarmış rantsal dönüşümçüler hatta yerine istanbulun muhtelif semtlerinde 5 okul yapayım diyormuş mutahit .

kamu yararına calışa dernek Beşiktaş ilk kazmayı sen vur istiyorlar sonrasında semtti dümdüz edecekler bu hainler.

"Beşiktaşlı semttine sahip çıkıyor"