20 Temmuz 2008 Pazar

Geçmiş Zaman Olur ki...#2



5 gün sonra Optik Başkan'ın aramızdan ayrılışının ilk senesini geride bırakacağız. Optik'in gidişi ile tribünler sadece sevilen bir değerini, abisini, önderini, gönül adamını yitirmedi. O'nun gidişi ile ülkenin tüm tribünleri yara aldı.

Semtin en güzel adamının gidişi ile Beşiktaş'ın hocaları da öksüz kaldı...

Geçmiş Zaman Olur ki...#1

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocalara kimi cicek verir kimi ayar ama Optik Başkan hocalara hem cicek hem ayar veren tek insandır.

Beşiktaşa karşılıksız adanmış bir ömürdür Optik Başkan.

cebindeki son parasını deplasman otobüsüne yol parası yapmaya cekinmez çünkü bilir Optik BAŞKAN O yolun sonunda BEŞİKTAŞ vardır.

şimdi bazı taraftar forumlarında bazı yorumları okuyorumda içim burkuluyor Optik Başkan varlığını Beşiktaşımızın varlığına karşılıksız armağan etmişti şimdi 2 günde değişen gündemler yalan dolan yöneticiler ve hızla değişen bir taraftar profili var yani başkan derler ya "yokluğun cehennemin öbür adı" diye inan gerçekten öyle...

kavgan kavgamızdır

Birhan Metin dedi ki...

“Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan, sonradan”

Ne çok söylendi bu biliyor musun? Duyuyor musun Optik Mehmet’im. Kahramanların, söylencelerin, masalların “fenomeni”. Adile Naşit’e yakışan bir kahkaha, Robin Hot’ta adil bir yay, kırmızı başlıklı kızda ormancı, Keloğlan’da hüznün içindeki didaktik kahkahaydın sen. Tilki ile karganın sohbetinde, Nasrettin hocaydın ve bunu bütün sokak hayvanları biliyordu; dünyanın en güzel gözünün eşeklerde olduğunu ve eşeğin formatında ondan beklenen forma giymesi değildi, beklenen forma ulaşması kâfiydi.

Bu bir hikâye Optik Mehmet, senin hikâyen bizim hikâyemiz. Çok şükür bizim kahramanımızsın. Meğer ne çok sevmişiz seni. Meğer ne çok bize nüfus etmişsin. Nasılda bütünleşmişiz. Bunu kaybedince anladık. İnanamadık Mehmet’im. Sen bizi hiç yetim bırakmadın. Yalnız bırakmadın. Sen hiç yalnız olmadın ki Optik Mehmet’im. En olmadık saatlerde sokak seni hiç yalınız koymadı.

“Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan, sonradan”
Evet Optik: Duygu kirliliğinden arınacağımıza ha bire kirleniyoruz. At izi, it izine karışmış. Şikâyetimdir.
Sokaklardan selamlar.
Allah Rahmet Eylesin