12 Temmuz 2008 Cumartesi

Beşiktaş Şeref Bey Stadı: Mücadelemizin Takipçisiyiz...


Stadımızın adının BJK İnönü Stadı yerine Beşiktaş Şeref Bey Stadı olarak değiştirilmesi için 12 Haziran 2008 tarihinde başlatılan imza kampanyasını Şeref Bey Stadı’ndan Şeref Bey adının söküldüğü tarihe denk gelen 16 Temmuz günü sonlandırıyoruz.

-Hiçbir zaman ödenemeyeceğini bildiğimiz bir vefa borcumuz olduğu için...

-Kulübümüzün Şeref’in Kulübü, futbol takımımızın da Şeref’in Çocukları olarak anıldığı bir tarihimiz olduğu için...

-Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne canı pahasına bir stat kazandırarak şehit olmuş Şeref Bey için...

-Beşiktaş’ın stadına Şeref Bey denilmesini bir hak olarak gördüğümüz için...

-Beşiktaş’a ait isimlerin, alanların yani değerlerin satış konusu yapılmasını şanlı tarihimize karşı bir ihanet olarak gördüğümüz için...

- Şeref Bey’in adının, geçmişteki fetret devrinin haksız ve çirkin yaptırımlarına maruz bırakılmasına, geçmişin siyasi çekişme ve ihtiraslarına kurban edilmiş olmasına rıza göstermediğimiz için...


Beşiktaş Şeref Bey Stadı dedik.


Bu süreç içerisinde imzaları ile destek vermiş olan tüm Beşiktaş’lılara teşekkür ederiz.

http://www.sonbarikatbesiktas.com/imza-kampanyasi/

1 yorum:

Adsız dedi ki...

geçmiştete duyarlı Beşiktaş taraftarları tarafından benzer girişimler olmuştu ama malesef bu calışmaları Başlatan arkadaşlar zamanla heyecanlarını yitirmiş ve calışmalar durmuştu.

Şeref Bey heykelinin yapılmasını sağlayan sonrasındaki sürecinde etkin takipcisi olan ünibjk oluşumunun ki o arkadaşlarda benzer bir imza kampanyası düzenlemişlerdi geçmiş zamanda.bu işe sessiz kalmalarına bir anlam veremiyorum.

hazırladığınız her konuyu dikkatlice takip ediyorum sitenizdeki iletişim adresine telefonumu bıraktım ararsanız tanışmak ve elimden geldiğince katkı sağlamak isterim.

ŞEREF STADINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE

yakup gökmen