12 Temmuz 2008 Cumartesi

Şampiyon Beşiktaş


Minik Takımımız, Karasu'da yapılan final maçında rakibi Samsunspor'u 6-1 yenerek,Türkiye Şampiyonu oldu. Gollerimizde imzalar: Fevzican Bozkuş (2), Muhammet Demirci (2), Ufuk Er ve Koray Avcı.

Aşağıda parıldayan bu ışıkların sönmemesi dileğimiz, temennimiz. Sadece birer temenni olarak kalmamaları için, Beşiktaş taraftarları olarak elimizden geleni her zaman yapacağız.

Özkaynak, Beşiktaş'ın en güzel kıyafetidir.

Teşekkürler Kartallar...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Son Şampiyon

Yıllardır Beşiktaşımıza sayısız futbolcuların kazandırıldığı Fulya Şan Ökten Tesisleri tarih oluyor.

sadece Beşiktaşımızın değil Beşiktaş semtinde başta Dikilitaş futbol takımı olmak üzere bir çok amatör takımımız Fulya daki sahayı gerek idman gerekse misabakalarda kullanıyordu.

şimdilerde "rantsal dönüşüme" kapılarını sonuna kadar sözde yöneticilerimiz Beşiktaşın geleceğine "son ve bitirici" darbeyi bu şekilde vuruyorlar.

işim gereği zaman zaman fulyadan gecerek mecidiyeköye çıkarım yol boyunca sırtlarında Beşiktaş armalı cantalarıyla çoçuklar idmana gelirler bazen ikili üçlü gruplar şeklinde en büyük keyiflerimden biride yanlarından gecerken onlara iyi calışmalarını istemek ve başarılar dilemek olurdu...

Bugün Beşiktaşımızı "idare" edemeyenler şunu unutmamalıdırlar :Beşiktaşın futbolcusu Beşiktaş semttinden sahasından yetişir.

Zafer Korkmaz/Beşiktaş

Adsız dedi ki...

Minik kartallarımızı kutlarım menejerlere ve yanlış transferlere harcanan paralar özkaynak düzeninin tekrar işler hale getirilmesine harcansa Beşiktaşın ne borcu kalır nede baştakiler gibi yöneticilere ihtiyacı.

SERPİL HAMDİ TÜZÜN YOKLUĞUN İÇİMİZDE BİTMEYEN HÜZÜN.

Edirneden Selim

Kartal Bafiler dedi ki...

Kartallarımızı tebrik ediyoruz....