26 Aralık 2010 Pazar

BEŞİKTAŞ-BAHÇEŞEHİR KOLEJİ

bjk-bhcshr2010 senesinin son maçında parkenin kartallarını desteklemek için bir kere daha Süleyman Seba Spor Salonundayız.

Takımımızda Ercan ve Ümit'in sakatlıkları devam ediyor. Maçtan önce hafif bir sakatlık geçiren Nesih ise bu maç kadroya alınmamış. Hocamız tarafından riske edilmemiş. Ramazan ve Utku'da maça kenarda başladılar.



Bahçeşehir takımı maça hırslı ve hızlı başladı. 10 ncu Dakikayı 4-2, 19 ncu dakikayı 9-8 önde geçtiler. Bu dakikalarda soldan Oğuzhan ile yaptığımız atakların rakip oyuncular tarafından faullerle kesilmesine rağmen, hakemler bu faulleri görmezden geldiler.

İlk yarının 23 ncü dakikası rakip takımın 11-10 üstünlüğü ile geçildi. Devrenin sonunda iki takım da hücumlarda karşılıklı top kayıpları yaptılar. İlk yarının son 30 saniyesinde, rakip 15-14 üstünken hücum kullandılar top kalecimiz Altuğ'da kaldı. Altuğ da ilk yarının son saniyesinde kaleden kaleye attığı golle takımımıza beraberliği getirdi, 15-15.

Bu golden sonra Bahçeşehirli oyuncular ve idareciler hakemlere ve masaya itirazda bulundular. Bahceşehirli 8 numaralı oyuncu itirazı abartıp masaya yumruk vurunca diskalifiye edildi, ilk yarı 15 -15 berabere bitti...

2 nci yarıda sahada her zaman izlemeye alıştığımız Beşiktaş takımı vardı. Ramazan'ın ard arda attığı gollerle fark her geçen dakika arttı. Ramazan ve Zeliç'in gollerden sonraki sevinçleri ise görülmeye değerdi. 2 nci yarının ortalarında rakip iyice oyundan düştü, maç sonunda 12 sayılık bir farkla parkenin kartalları galip gelmesini bildiler...

Bu maçta Ramazan 12 golle en skorer oyuncumuz olurken, yine çok başarılı bir maç çıkartan Oleksandr Kosyak 8 golle en skorer 2 nci oyuncumuz oldu.

Goller: Ramazan 12, Kosyak 8, Zeliç 5, Ozan 3, Viktor 3, Tolga 2, Gökhan 2, Valeri 1, Utku 1, Oğuzhan 1, Altuğ 1

Maç boyunca takımımız kullandığı 5 tane yedi metre atışının 4 tanesini gole çevirirken, rakip kullandığı 4 tane yedi metre atışından 3 tanesini gole çevirdi.

Maçtan sonra Süleyman Seba Spor Salonunda bildik görüntüler vardı, taraftar oyuncularla bütünleşti.

Zeliç ve Ramazan'ın birlikte çektirdiği üçlü, güzel maçın son noktasıydı...



Maçtan fotoğraflar: http://www.sonbarikatbesiktas.com/barikat-galeri/detail/21/321

Hiç yorum yok: