7 Aralık 2010 Salı

A2 FUTBOL / GALATASARAY : 2 - BEŞİKTAŞ : 0

a2-gs-bjk-1Futbol A2Ligi 17. haftasında Florya Metin Oktay tesislerinde karşı karşıya geldiğimiz Galatasaray'a 2-0 mağlup olduk. Karşılaşmanın çoğu anında baskılı ve üstün oynayan takımımız buna rağmen basit hatalardan dolayı dakika 30'da ilk golü, dakika 90'da da ikinci golü yedi.

Takımımızda A takım ile çalışmalara katılan Umut Can ve Kemal gibi oyuncularımızın A2'de motivasyon düşüklüğü yaşamaları, Erkan ve Sezer gibi oyuncularımızın kiralık olarak başka takımlarda oynamaya başlaması, A takım kadrosuna yükselmiş olan ve yeni yeni forma almaya başlayan Ali KUÇİK'in de yerinin doldurulamamış olması son iki haftadır takımımızda olumsuz bir grafik yaşanmasına neden oldu.

Galatasaray'ın gollerini 25. dakikada Cem Sultan ve 90. dakikada Anıl Dilaver attılar.

Bu sonuçtan sonra takımımız ligde 33 puanla 2.liğini averajla sürdürürken, bu güne kadar oynadığı 17 karşılaşmadan 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Takımımız toplam 17 gol atarken 10 gol de kalemizde gördü.

A takıma iyi oyuncular vermeye devam etmesi temennisi ile takımımıza yine de canın sağolsun diyor, önümüzdeki maçlarda daha başarılı performans ortaya koyacaklarına inanıyoruz.

a2-gs-bjk-1

a2-gs-bjk-2

Hiç yorum yok: