22 Ekim 2010 Cuma

Haddini Bil Fanatik Paçavrası!

Güzide spor medyamızın önde gelen pislik yuvası Fanatik belli ki Fotomaç’ın gerisine düşmek istememiş. Porto mağlubiyetinin ardından “ayıptır” manşetiyle çıkmış.

Bu şerefsiz sürüsüne meram anlatacak halimiz yok. İşi gücü çirkeflikle, kalleşlikle, yavşaklıkla sansasyon yaratmak olanlara ne anlatabiliriz ki zaten.

Bizim, takımımıza da hocamıza da güvenimiz tam. Beşiktaş’ın futbolunun nasıl aşama kaydettiğinin gayet farkındayız. Dolayısıyla, ortada ayıp namına bir şey varsa, o da Fanatik’in başlığına yakıştırılan en hafif sıfattır. Daha ağırlarını burada zikretmeyelim şimdi.

Beşiktaşımıza güveniyoruz dedik... Fanatik denen pislik yuvasına ağzının payını verecek olan da bu takımdır. Tarihimiz ite uğursuza verilen ayarlarla doludur. Fanatik ve benzeri kanalizasyon şebekeleri ve medya şebekleri azıcık sabretsinler.

3 yorum:

Ahmet Değirmenci dedi ki...

o.ç. luğunun başka bir tarifi olabilir mi???

Adsız dedi ki...

del bosqe yi size yedidik ama schusteri yedirmeyeceğiz

The Eagle Abroad dedi ki...

Abim senin benim bu serefsizleri bu satirlara tasimamizla daha cok aziyor bunlar. Rating aliyorlar sozum ona.. Birakacaksin ilgilenmeyeceksin, kendi kendilerini yiyip bitirsinler en sonda...