22 Şubat 2009 Pazar

TRT'yi Kınıyoruz


Sayın TRT-3 yetkililerinin dikkatine;

Beşiktaşımızın ülkemiz hentbol tarihinde bir çeyrek final yaşatma şansı daha yakalamış olmasını halkı ile paylaşmak yerine, Almanya – Hırvatistan gençler basketbol maçını yayın akışına almış olmanız, genel olarak spora bakış açınızı yansıtmaktadır.

Aşağıdakı linkte verilen yayın akışınızda da görüleceği üzere, 15:30 itibari ile canlı yayınlanması gereken Beşiktaş – HIT Insbruck Hentbol Challenge Kupası müsabakası yerine, böylesine ciddiyetsiz ve halkı umursamaz tavrınızla Almanya – Hırvatistan gençler basketbol maçını yayınlıyor olmanızdan ötürü sizleri kınıyoruz.

Hiçbir açıklama yapma gereği dahi duymadan ve en ufak bir çekince dahi göstermeden, resmi sitenizde maç öncesinde ve sonrasında yayınlanacağını beyan ettiğiniz maçı yayınlamayıp, tüm yurtta ve yurtdışında yaşayan başta Beşiktaşlılar olmak üzere hentbolseverleri ekran karşısına çekip, akabinde de bu şekilde kandırılmış olmalarının sorumluları olarak bu ayıbı taşıyacak olan sizlersiniz.

Büyük Beşiktaş Taraftarı

Uymadığınız yayın akışınız= http://www.trt.net.tr/TV/TvAkis.aspx?gunler=0&kanal=3&akistur=1&tdgun=0&control=-1

SonBarikat

Protesto mailini göndermek için tıklayınız

4 yorum:

Unknown dedi ki...

bir kurum düşününkamu yayıncılığı yapan bu ülkenin insanlarının alınteri ile finanse edilen ve o kurumun başındaki hangi akla hizmet ettiği belli olmayan sözde idareciler düşünün...
işte bugünün kısa özeti "sorumsuzluk"

evet idare edemeyiciler resmi olarak duyurdukları bir spor karşılaşmasını yayınlamak yerine kafamızda bir sürü soru işaretleri bırakarak ve dahada önemlisi bir duyuru yapma sorumluluğu bile göstermeden yayın akışlarını değiştirmişlerdir...

bizde kanalı değiştiririz olur biter deriz ama bu kolaycılık olur asıl kurumun başında olan sorunluları değiştireceğiz...

haydi bir mailde sen at

Gokhanson dedi ki...

gs maçı olsa sabahtan akşama maç öncesi sonrası zartu zurtu verir ...belki bizi de azınlık sayar trt1903 açar..

Adsız dedi ki...

yıllar önce elias ayuso bizde oynarken play-off çeyrek final'de rakip daçka'ydı. seride 2-1 mağluptuk. maç ayhan şahenk'teydi. daçka yönetimi, turgay demirel'i desteklemediğimiz için federasyonun da desteğiyle bizim tarafın biletlerini fahiş fiyattan satışa çıkarmış ve bununla da kalmayıp seyirci kota uygulaması koymuştu. böylece büyük bir kesim tüm maçları canlı veren trt'ye muhtaç kalmıştı.

ama trt o maçta belgesel vermeyi tercih etti. aslında bu tercihin, kasıt olduğu maçın içindeki oyunlardan belli olmuştu. maçı izleme şansı bulanlar ve daha sonra sporcularımız ve yöneticilerimizin açıklamaları hep aynı kapıya çıkıyordu: "biz böyle rezalet görmedik"

o maçta 1978 yılından beri hakemlik yapan ve o yıllardan 2000'li yılların ortalarına kadar beşiktaş düşmanlığınI görev edinen (sonradan da mhk başkanı olarak icraatlarını devam ettiren) memduh öget hakemdi. zorla 2 uzatmaya götürdükleri maçı kara kartallarımız tüm oyunlara rağmen kazanmıştı ve daha sonra da seriyi geçen taraf olmuştu.

o yıllarda beşiktaş'ın basketbolda önlenemez yükselişini ve müessese kulüplerine karşı verdiği savaşı hazmedemeyen federasyon ve mhk, yanlarına trt'yi de alarak kısa yoldan beşiktaş'ın elenmesini arzu etmişlerdi. tam rakamı anımsamıyorum ama yaklaşık 50 sayı atan ayuso önderliğindeki kartallar alayına en güzel cevabı vermişlerdi.

ben bu maça gitmeyi çok istiyordum ama maalesef gidemedim. trt (bu sefer amacı farklı olsa da) yine yıllar önce olduğu gibi beni beşiktaş'tan mahkum bıraktı. yine aklıma aynı söz geliyor, bozuk düzende sağlam çark olmuyor. trt de o düzenin pisliği...

Gokhanson dedi ki...

dün de gazzsarayın gene maçını verdi..monaco...kocaeli hezimetini unuttrumak için mi acaba?