6 Şubat 2009 Cuma

Biz Büyüdük Değişti Dünya


Özkaynak Beşiktaş'ın en güzel manzarasıdır. Ve her zaman Beşiktaş'ın kurtuluş reçetesinde ilk sırada kendine yer bulur.

Özkaynak, sadece oyuncu yetiştirmek değildir. O gencecik Kartal'ı hazırlamak, semt kokusuna alıştırmak, Şeref Bey'de ilk adımlarını izlemektir. Bu yüzdendir ki her zaman dillendiririz: Paf takım oyuncularımız, maçlarını abilerinden önce Şeref Bey'de oynasın. Oynasın ki, bilsin. Görsün nasıl bir yer onu bekliyor, nasıl bir yer ona sarılmaya, kucaklamaya hazır.

Bu ayki BJK dergisinde Feyyaz Uçar durumu güzel özetlemiş:

İlk popüler olmaya başladığınız zamandaki hisleriniz nelerdi?

Bizim şöyle bir şansımız vardı ki; A Takım'a çıktığımızda zaten yarı popülerdik. Çünkü Genç Takım'ın maçları A Takım'dan önce oynanıyordu ve taraftarlar o maçları da büyük ilgiyle takip ediyorlardı. Hatta bizi tribünlere çağırıyorlardı. Bu nedenle zaten tanınıyorduk. Ayrıca Genç Takım'dan çıkan oyuncular daha çok seviliyordu.

O zaman bu durum A Takım'da göreceğiniz ilgiye sizi o zamanlardan alıştırmıştır...

Tabii ki... Birdenbire şöhret olup da sudan çıkmış balığa dönmedik. Yıldız oyuncu olduğumuz zaman da bu ağırlığı taşıyabildik.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çoğu zaman sahanın zemininin bozulacağı söylenerek maçlarımız stadımızda oynanmıyor ki yağış olmayan havalarda sahaların bozulması gibi bir gerekce gerçekten uzak olmakla birlikte olsa olsa paf takımımızı görmemizi engellemek için yapılmış bir harakettir...

izleyenler bilir sahamızda oynadığımız son hazırlık maçında (saktar dones)Necip Uysal ın ortaya koyduğu Futbol hali hazırda Milyon avrolar vererek transfer yaptığımız birçok oyuncununun performansından çok daha etkiliydi malesef Ertuğrul hocanın gönderilip Yerine Mustafa Hocanın gelmesiyle zaten iş olsun diye desteklenen özkaynak malesef rafa kalmıştır...

ama Eskişehirspordada olsa Beşiktaş alt yapısından çıkmış bir oyuncuyu izlemek güzel yolun açık olsun Batuhan...

Özkaynak Beşiktaşın Geleneğidir ve Geleceğidir. bu yolda Mücadele eden tüm Romantik Beşiktaşlılara Selam Olsun...