26 Şubat 2009 Perşembe

Beşiktaşlının Mesaisi (27-28 Şubat / 1 Mart 2009)


Beşiktaşımız - B.Ş Belediyespor / 27 Şubat Cuma / 13:30 (PAF / Nevzat Demir Tesisleri)

Beşiktaşımız - B.Ş Belediyespor / 27 Şubat Cuma / 20:00 (Futbol / Şeref Bey Stadı)

B.Ş Belediyespor - Beşiktaşımız / 28 Şubat Cumartesi / 12:30 (U-14 Akademi / Balat)

Beşiktaşımız - Yıldırım Bosnaspor / 28 Şubat Cumartesi / 13:00 (Süper Gençler / Fulya Tesisleri)

Beşiktaşımız - Mersin B.Bld. / 28 Şubat Cumartesi / 15:00 (Bayan Basketbol / Akatlar)

Milli Piyango - Beşiktaşımız / 28 Şubat Cumartesi / 17:00 (Hentbol / Ankara Prof.Dr.Y.SEVİM Salonu)

Beşiktaşımız - Fenerbahçe / 01 Mart Pazar / 17:00 / (Basketbol Erkekler / Akatlar)

Beşiktaşımız - V.Güneş Sigorta / 01 Mart Pazar / 13:00 / (Voleybol Kadınlar / Akatlar)

3 yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Yalnız fotoğraf süper...

Gokhanson dedi ki...

Belediye maç sonuçları verilmeyen kırmızı kart ve goller AA lehine özellikle Bjk maçlarında, Abdullah Avcı'yı anlatır mı bilmem? Çıkıp ben Türk hocayım..Adam gibi adamımım..
Şu adam gibi adam tanımlamalarına uyuz olmaya başladım.Ertuğrul Sağlam ile başladı.Kafiyeliydi...İlk kim başlattı? Kendisi..Adam gibi biri böyle der mi?
Yada anasına bile söven bir kulübe hocalık yapar mı? Hem de her alanda Bjk'e sataşan bir kulübe...Şike yapmışmış...Kendi puan durumlarının kontrol etsinler bi zahmet..

Sabri 3 gün önce küfürle kovulmaya çalışıldı... 3 gün sonra 3'lü çektirdi... Bülent Korkmaz, Lincoln'ü oynatmam Arda'yı kaptan da yaparım dedi..Öyle mi oldu ?

Bir de timsahlar var. 2002-2003 sezonunda kaç puanla kaç galibiyetle hangi sırada kümede kaldıkları ortada...Bir sonraki sene 2003-2004 sezonunda ne kadar ilerleme kaydettikleri de... Başka takımlar tarafından şike yapıldığını ve bu yüzden 2 yıl 2.ligde kaldıkları iddasıyla şehirlerine Bjk taraftarını sokmak istemiyorlar...Kimse de demiyor ki son 7 maçta 6 galibiyet alabilen güçlü bir takım ( hatta şampiyonluğa giden takımların bile yakalayamayacağı bir istatistik )geri kalan 24 maçın sadece 4'ünü kazanmış...Bir yerde bir sorun var..Tekrar ediyorum 24 maçta 4 GALİBİYET , son 7 maçta 6 GALİBİYET...Tamam bu hırs, motivasyon, yetenek ve şansla gerçekleşebilir. Peki şike yaptığı ortaya atılan Bjk farzedelim bu sene de küme düşürmek istedi timsahları... Düşerebilir mi? Hayır...Ya da bir sonraki sene? Cevap gene hayır... Bir takım başarısızsa düşer...Biri tarafından düşürülemez..Yaptıkları 2 maç var aralarında o kadar...Anlamayanlara duyurulur...Ve o sene Bjk 2 maçta da 1-0 galip geldi...Madem öyle alsalardı maçın birini...

Adsız dedi ki...

ben de fotoyu çok beğendim iyi tercih :)