14 Ekim 2008 Salı

Özkaynak Sonuçları


Beşiktaşımız'ın geleceği olan Yavru Kartallarımız bu hafta bol gollü galibiyetlere imza attı. Süper Genç Takımımız, Anadolu Üsküdar 1908'i 5-2; B Genç Takımımız, Güngören Belediyespor'u 8-1 mağlup etti.
Süper Genç Takımımız, sahaya Mustafa, Çağatay, Emre, Nezihi, Emirhan, Burhan, Tolga (K) , Tevfik, Mehmet Ali, Mert Can ve Ali İhsanon biri ile çıktı. İlk yarıyı Ali İhsan'ın golü ile önde kapatan gençlerimiz, 2. yarıda Kaptan Tolga'nın etkili oyunu ile farkı buldu. İkinci yarının hemen başında Tolga ile durumu 2-0 yapan takımımız, kaptanımızın 3 asisti ile 5-0'lık skoru yakaladı. Diğer 3 golümüz Mehmet Ali (2)ve sonradan Mehmet Ali'nin yerine oyuna dahil olan Fuat'tan geldi.

Maçın sonlarında rakibimiz uzaktan atılan bir şut ile Tufan'la golü buldu. Uzatma dakikalarında kazandığı penaltı atışını da gole çeviren rakibimizin bu sayısı ile maç 5-2 sona erdi.

* Maçta sakatlanarak yerini Utku'ya bırakan Emirhan'ın durumu ciddi değil.
** Rakiplerimiz 90-91 doğumlu oyuncular ile oynarken, bizim Kartallarımız 92-93 doğumlu. (Unutmadığımız sezonda doğan Kartallarımız)

B Genç Takımımız, sahaya Sercan (K), Muhammet, Zahit, Atınç, Metehan, Cumali, Enes, Faruk, Ersagun, Umut Yeşiltepe, Umut Can on biri ile çıktı.

Bu maça çıkmadan önce ligde oynadığı 4 maçı da kazanan B Gençlerimiz, Güngören Belediyespor'u 8-1 gibi farklı bir skor ile geçerken, seriyi 5 maça çıkarttı.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

resmi site bu maçların duyurusunu önceden yapsa zamanı müsait olan arkadaşlarımızda takımlarımızı izlemi fırsatı bulur.yavru kartallarımızı sadece aileleri izlemeye geliyor oysa sahaya futbolun tüm güzelliklerini yansıtan skor ne olursa olsun bir dakika bile oyun disiplininden kopmayan ,rakibine saygıduyan top rakipteyken alan daraltan pres yapan hücüm cıkarken kanatları iyi kullalan 2 şahane takımımız var gelin izleyin futbola doyun ve Beşiktaşımızın geleceğine sahip çıkın.