4 Ekim 2008 Cumartesi

Rize Çaykurspor:30 - Beşiktaşımız:39

Hentbol Takımımız, 4. hafta karşılaşmasında Rize Çaykurspor'u deplasmanda 39-30 mağlup etti.

Takımımız, mücadelenin ilk yarısını da 21-13 önde bitirdi.

Müsabaka boyunca üstünlüğünü koruyan takımımızda Bülent, attığı 10 golle takımımızın en golcü oyuncusu olurken, Ramazan 9, Zeliç 4, Utku 2, Oğuzhan 5, Nesih 3, Valeri 1, Ercan 3 ve Federov 1 golle skoru belirlediler.

Parkenin "Yalnız Kartalları" bu sonuçla, ligde 4 maçta 4 galibiyetle namağlup ünvanlarını sürdürdüler. 3 deplasman ve 1 iç saha maçında 138 gol atan Kartallarımız, bu maçlarda toplam 102 gol yediler...

Biz de "yanlız bırakanlara inat Kartal sampiyonluk turu at " diyoruz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ya Beşiktaş ın Resmi Sitesinde Bile bu haber bu şekilde verilmemiş önce sizleri sonrada hentbolcülerimizi kutluyorum.

Adsız dedi ki...

Beşiktaş kötü yönetiliyor her türlü imkansızlıklara ve yanlız bırakılmalarına rağmen hentbolcülerimiz semtin kalbinde sessiz ve kimsesiz bir onur mücadelesi sürdürüyor ve Beşiktaşımızın şanlı tarihine yeni başarılar eklemeye devam ediyorlar.

HENTBOLDE KRAL BEŞİKTAŞLILAR

Adsız dedi ki...

Takımımız bu sene lige iyi başladı yine bu sene uygulanacak play off sisteminde başarılı olacağımızı lig maçlarında olası kötü sonuçları dahi play off maçlarında lehimize cevirerek sampiyon olacağımızı düşünüyorum .Amatör Kartallarımıza destek olalım bu yönde taraftarlarımızı bilinçlendirelim takımızı layık olduğu yere ,şampiyonluğa hep beraber taşıyalım.

başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

bu takım şampiyon `Ramazan Gol Kralı olur...

büyük kaptn Gökhan a sevgilerle

Adsız dedi ki...

HELAL OLSUN BEŞİKTAŞA MAÇLARIN PROGRAMLARINI BURADAN YAYINLAYABİLİRSENİZ İYİ OLUR .

Adsız dedi ki...

" Bu yıl sadece futbolda değil, Beşiktaş’ın temsil edildiği bütün branşlarda başarı hedefi ile yola çıktık. Sadece saha ve salonlardaki başarılarımızla değil, hayata geçireceğimiz yatırım ve projelerle de Beşiktaşımız’ı daha da yukarılara taşımak öncelikli amacımız. " Yıldırım Demirören

Başkanın resmi sitedeki Ekim ayına ait "Başkanın yazısı" başlığı altındaki yazısında şu paragraf binaen diyorum ki; acaba herhangi bir yönetici varmıydı Beşiktaş'ı temsilen? Eğer yoksa bizahmet bilgilendir de bu vesile ile ve bugünden itibaren başkanın mesajındaki "paragrafı" kulübe mail atarak, yüzlerine çarpmak isterim. Hatta bundan sonraki maçlarda yönetici gelmemesi halinde bıkmadan, usanmadan bunu yüzlerine vurmak istiyorum.

Bakalım başarıyı hedeflemek nasıl bir şeymiş!