2 Ekim 2008 Perşembe

Nadide Basın, Bunu da Yazın!


Beşiktaşımız'ın Bayan Voleybol Takımı, 28 Eylül 2008'te Bosna Hersek'in Tuzla kentinde Balkan Şampiyonu oldu. Müsabakalar öncesinde çıkan yalan-yanlış haberlerle taraftarlarımız yanlış bilgilendirilirken, kazanılan kupa sonrası ise medya aynı cömertliği göstermedi spor sayfalarında.

18 Eylül 2008'te Hürriyet gazetesi, Celal Demirbilek imzalı bir haber yayınladı. Büyük Gaflet isimli haberde, yeni alınan 4 oyuncunun bonservisleri geç ödendiği için Balkan Kupası'na dahil olamayacakları bildiriliyordu.

" Büyük gaflet

Yönetim, 4 bayan voleybolcusunun bonservis bedellerini kulüplerine ödemedi, Sırbistan’a eksik gitmek zorunda kaldı. Beşiktaş grup maçlarında 8 oyuncuyla mücadele edecek.

BEŞİKTAŞ, filede büyük bir skandala imza attı. Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nde ve Balkan Kupası’nda şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturan siyah beyazlılar, zamanında ödemedikleri bonservis ücretleri nedeniyle zor duruma düştü. Kadrosunu Eczacıbaşı’ndan Natalia Hanikoğlu, İller Bankası’ndan Pınar Eren, Hırvat Mirela Deliç ve Brezilyalı Rosangela Maria Correia do Nascimento ile güçlendiren Beşiktaş, henüz sezon başlamadan yaşanan maddi sıkıntı nedeniyle bu oyuncularının bonservis ücretlerini kulüplerine geç ödemesi nedeniyle Balkan Kupası’na bu dört eksikle gitmek zorunda kaldı.

4 as yok

Sırbistan’ın Obrenovac kentinde yarın başlayacak olan Balkan Kupası A Grubu maçlarına ilk altıda yer alan bu dört önemli oyuncusundan yoksun giden siyah beyazlılar genç takım oyuncularından oluşan kadro ve bir yedekle sahaya çıkacak. Siyah beyazlı yönetimin bu yeni transferlerinin bonservis bedellerini zamanında kulüplerine yatırmaması ve dolayısıyla lisanslarının da henüz çıkartılmaması nedeniyle Beşiktaş, Natalia, Nascimento, Deliç ve Pınar’dan yoksun bir kadro ile ilk büyük sınavında boy gösterecek. Siyah beyazlıların güçlü bir kadro kurmasına karşın, sezon başında böylesine bir sorumsuzluk örneğinin ortaya çıkması şok etkisi yaptı.
"

Haberin devamı için :

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=9925151

Ne ilginçtir ki, haberde kupada oynayamayacağı belirtilen Natalia Hanikoğlu Balkan Kupası'nın en iyi köşe oyuncusu seçildi. Buna rağmen Celal Demirbilek ve Hürriyet gazetesi bir özür metni yayınlamadı. Özür metni yayınlamadıkları gibi " İlk Balkan Şampiyonu " ünvanını elinde bulunduran Beşiktaşımız için sadece birkaç puntoluk haber yapma gereği duydular.

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=10007565

Onu yazan nadide basın (!), bunu da yazın!


3 yorum:

Adsız dedi ki...

barikat kartalları burhan felek'te gözler sizleri aradı.

Adsız dedi ki...

barikat yine yakalamış medya maymunlarını. tehşir edelim bu ilkesizleri gazeteci diye ortada dolanan şaklabanları...

2 satır şampiyonluk haberi yarım safya kolpa haber yazıklar olsun.

Adsız dedi ki...

terbiyesizlikte"sınır tanımayan gazeteciler"