12 Ekim 2008 Pazar

Beşiktaşımız : 3 Eğridir Belediyespor : 0







Erkek Voleybol Takımımız ligin ilk maçında Eğridir Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti. Kendi evimizde oynamamıza rağmen bizden daha fazla olan rakip takım taraftarına karşılık 20 kişi kadar olduğumuz maçta, gözlerimiz bir yöneticimizi ve BJK Tv'yi aradı.

İlk set karşılıklı sayılarla geçerken, 2.sette Rıdvan ve Burçin ile serviste hatalar yaparak, rakibimizi geriden takip ettik. Uzatmaya giden bu seti takımımız önde kapamasını bildi. 2-0 Son sette de rakiple başbaşa giden bir mücadeleden sonra oyunu sonlarda koparmasını bilerek seti ve maçı kazandık. 3-0

Maça dair diğer ayrıntılar da ilginçti. Rakibimizin liberosunun formasının olmayışı ve maç öncesi keçeli kalem ile önüne 13 numara yazılması Türkiye'de amatör branşların ne durumda olduğunun göstergesidir.

Son olarak Yıldırım Demirören'in yaptığı açıklamayı hatırlatmayı borç biliriz.

" Bu yıl sadece futbolda değil, Beşiktaş’ın temsil edildiği bütün branşlarda başarı hedefi ile yola çıktık. Sadece saha ve salonlardaki başarılarımızla değil, hayata geçireceğimiz yatırım ve projelerle de Beşiktaşımız’ı daha da yukarılara taşımak öncelikli amacımız."

Nerdesiniz Beşiktaş'ın başkanı, yöneticleri?

5 yorum:

Unknown dedi ki...

malesef Beşiktaşımızın 2. ligteki 2. sezonunu ızdıraplar içinde izliyoruz...

bir ilce belediye takımı memleketin orta yerinden otobüsler ile deplasmana taraftarını taşıyor bizim yönetimimiz bırakın bu konu ile ilgili kolaylaştırıcı calışmalar yaptırmak bir yana resmi yayın organlarından (site ve tv kanalı ) maçın duyurusunu bile yapmıyor...

helal olsun filenin yanlız kartallarına onlar belki ligden düştüler ama "gönüllerimizden düşmeyecekler" Beşiktaş formasını layıki ile taşıyan bu arkadaşlarımıza destek vermek borcumuzdur.

Mu_Saban dedi ki...

Yönetim göreve geldiğinden beri hangi sezonda bu takıma sahip çıktı ki? Geçen sene takım Playoff maçlarını oynamak için İstanbul'dan Otobüs ile neredeyse 18 saat yolculuk yapıp yorgun argın maşlara çıkmak zorunda kalırken rakipleri krallar gibi Uçakla seyehat ederek maçlarına çıktılar. Tabi dinlenmiş olarak.

Geçen sene 1. lige tekrar çıkmayı sırf bu sahipsizlik yüzünden kıl payı kaçıran filenin kartallarına sorsanız zaten yönetimden kimseyi istemezler yanlarına. Olsalar ne olur ki? Kimseyi hiç bir yüzü tanımıyorlar. İnanıyorum ki 10 yönetici olacağına her hafta maçlarını takip eden tanıdık bir taraftar olsa onlar daha mutlu olurlar!

Bu kadar acı işte!...

Unknown dedi ki...

arkadaşlar maçın set sonuçlarını ararken birşeye dikkat ettim: sitemizdeki maç ile ilgili haber "Beşiktaşımız" diye yazıldığı için arama motorlarında Beşiktaş - Eğridir yazınca çıkmıyor haberin ilgili daha geniş kitlerele ulaşması için bundan sonraki başlıklar için Beşiktaş yazılması haberin içeriğinde "Beşiktaşımız" diye kullanılmasını öneriyorum.

Unknown dedi ki...

bu sene voleybol kadın takımına ciddi yatırımlar yapıldı işte görüyoruz balkan kupası peşinden bursa deplasmanında alınan 3-1 lik galibiyet 4 numara mevkine bir oyuncu daha alınacakmış kadın takımına yatırım yapılırken erkek takımı neden bu kadar ihmal ediliyor ?

Adsız dedi ki...

erkek takımını 1. ligde düşünmediklerini açık bir şekilde bir transfer görüşmesinde dile getirmişler. bu haberide transfer görüşmesi yapan arkadaştan aldık.
beşiktaşı 2. lige layık görenlere ne söylesek az gelir.