11 Aralık 2008 Perşembe

Mühendis Oktay 14 Aralık Pazar 2008 - Anma

Acıdır ve ağrına gidiyor insanın...

91 yılının 14 Aralık'ında yitirdiğimiz Beşiktaş'lı Mühendis Oktay'ı “sadece” bir GS maçı vesilesi ile anımsamış olmak ağrıma gitmiyor değil, gidiyor. Kendi sahiplendiğim ortak ayıbı üzerimden atmadan söylüyorum bunu. Kendi ortak hafızamızın, ortak ruhumuzun bunun da üstesinden geleceğine olan inancımla söyluyorum.

Manevi açıdan bakarak sorsak; ya GS ile şu anda aynı ligde olmayaydık, Mühendis Oktay’ı nerede arayıp bulacaktık, nasıl yad edecektik?

14 Şubat’ların bir endüstrisi vardır, unutturmaz ama 14 Aralık’lar “bizim” tarihimizdir, bizden başka kimsesi yoktur.

Yaşatalım insanlarımızı, yitirdiklerimizi, hiçbir şeye ilintilemeden, sirf Beşiktaşlılıkları ile yaşatalım. Ahmet Şerafettin Bey'den Oktay Akdemir'e kadar herkesi yüreğimizin siyah-beyaz köşesine ne olursa olsun unutmamak, unutturmamak adına kazıyalım.

Ruhun şad olsun Beşiktaşlı Mühendis Oktay

Saat 12:00'da Kazandibi'nde toplanılacak, 12:30'da toplu hareket edilecektir.

Ulaşım : Ulaşımın sağlanacağı en rahat hat Üsküdar. Üsküdar'a motorla gelecek olan kardeşlerimiz, motordan iner inmez iskelenin önündeki Üsküdar-Çengelköy ve Üsküdar-Beylerbeyi minibüslerine binebilirler. Her iki hatta mezarlığın önünden geçmektedir. İnilecek durak KUZGUNCUK ASTSUBAY OKULU DURAĞI. Ayrıca iskele önünden kalkan bütün İETT otobüsleri de bu duraktan geçer.

Kadıköy'den gelecek olanlar, 14 M Kadıköy-Kavacık ve 15 F Kadıköy-Ortaçeşme otobüslerine binip, Beylerbeyi'nde indikten sonra Üsküdar yönüne giden ulaşım araçlarına binebilirler.İnilecek durak aynıdır.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Emanetin olan Siyah/beyaz atkılarımızla
orada, senin yanında olacağız...

Kartal Bafiler dedi ki...

Onun katilleri hala tribünde !

Unknown dedi ki...

Sesinden resimler yaptık

Sesinden İsimler koyduk oğullarımıza

Gelinlik kızlarımıza çeyizler hazırladık,

Senin sesinden...

Biz ki...

Kurşunlanmış aşklara bandık ekmeğimizi,

Acını evcilleştiremedik.

"Hoş gelir ,sefa gelir" dedik

Yeter ki kalleşce gelmeye ölüm.

"Bugün bütün çiçekçiler gül veriyor bize

Bu güller sevgilimize değil ,

Bu güller senin için."

Katledilişinin 17. yılında seni özlemle anmak için,14.12.2008 Pazar saat 14.00 te Nakkaşpete Mezarlığındaki kabrinin Başındayız...