29 Eylül 2010 Çarşamba

Kamuoyuna Duyurulur

BEŞİKTAŞ ŞEREF BEY STADYUMU MÜCADELESİ BİR HAK MÜCADELESİDİR VE O HAKKIN YERİNE GETİRİLMESİNE KADAR KESİNTİSİZ SÜRECEKTİR.


Şeref Bey’i yılda bir kez anan bir anlayışla değil, O’nun Beşiktaş’a duyduğu benzersiz aşkı her zaman yaşayıp, yaşatabilmek için yeryüzünde tek bir Beşiktaş’lı kalsa dahi bu mücadele var olacaktır. BEŞİKTAŞ ŞEREF BEY STADYUMU mücadelesi bir ŞEREF meselesidir ve anamızın ak sütü gibi helaldir.


Bizler, Beşiktaş taraftarları olarak iki yıl önce Şeref Bey’in ölüm yıl dönümü olan 13 Haziran’da, şu anki stadımızın isminin, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün sonsuza dek varolması, "futbol" gibi lokomotif bir branşın yaratım ve gelişim sürecine tereddütsüz canını dahi feda eden, futbol şubesi kurucumuz ŞEREF BEY’in adı ile anılması için BEŞİKTAŞ ŞEREF BEY STADI olarak isimlendirilmesini, bu yönde gerekli girişimlerin başlatılmasını ve bu gecikmiş vefa borcunun bir an evvel ödenmesini talep ederek, imza kampanyası başlatmış ve toplanan imzaları BJK yetkili kurullarına iletmiştik. Benzer bir çalışma 2009 yılının yazında da gerçekleştirilmiş olmasına rağmen Beşiktaş yönetimi konuya duyarsız kalmıştır.
FİYAPI ile yapılan reklam anlaşması gereğince, stadımızın isminin FİYAPI İNÖNÜ STADI olarak değiştirilmiş olmasını kınıyoruz.
SONBARİKAT, stadımızın adını tüm alanlarda BEŞİKTAŞ ŞEREF BEY STADI olarak telafuz etmeye devam edecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
SonBarikat

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu konuya Beşiktaşlı olarak değil, bir vatandaş olarak yaklaşıyorum ve İsmet İnönü'nün her fırsatta yıpratıldığı bir hükümet varken sonuna kadar İnönü diyeceğim.

Adsız dedi ki...

Sonuna kadar Şeref Bey...