2 Ekim 2009 Cuma

Müfit Arın : Tüm Beşiktaşlılar Seba'ya


EHF Kupası ikinci turunda, 11 Ekim Pazar günü saat 17:00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda Crvena Zvezda (Kızılyıldız) takımıyla karşılaşacak olan hentbol takımımızda, hocamız Müfit Arın, Avrupa, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası’na dair umutlu konuştu.

“ Takım olarak sezonu ağustos ayının başında açtık. Geçen seneki mevcut kadronun büyük bir kısmını koruduk. Mustafa Aközlüer, Bülent Erkol, Gökhan Aksu, Vladimir Zelic, Safet Halilagiç, Yılmaz Özgür, Utku Ergüder, Oğuzhan Büyük, Nesih Çakar, Valeri Parshkov, Ercan Aşıkoğlu, İbrahim Demir, Ramazan Döne ve Ömer Ozan Arifoğlu ile sözleşme yeniledik. Mersin Yenişehir Belediyesi’nin orta ve sol oyun kurucuları Victor Ladyko ve Victor Shkrobanets, Milli Piyango’dan pivot pozisyonundaki Ümit Kırkayak ve Bursa Nilüfer Belediyesi’nden orta oyun kurucu olarak Melih Mutlu’yu transfer ettik.

Hazırlık döneminde İzmir’de gerçekleştirilen Fuar Kupası’na katıldık ve müsabakaların sonucunda kupayı müzemize götürmeyi başardık. Daha sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için Makedonya’daki müsabakalara katıldık. Ancak ne yazık ki gruplara katılmaya başaramadık. Avrupa’da yolumuza EHF Kupası’ndan devam edeceğiz. Takım olarak her müsabakayı ayrı bir hedef olarak nitelendiriyoruz. Bu doğrultuda Avrupa’da Beşiktaş’a yakışanı yapmak için elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız.

Önceki senelerde olduğu gibi Türkiye Ligi ve Kupası da şampiyonluk adına mücadele edeceğimiz kulvarlar olacak. Şampiyonluğa giden yolda taraftarlarımızın gurur duyacağı, keyif alacağı bir ekip olmak da asli hedeflerimizden bir tanesidir. Bu yolda ilerlerken Beşiktaş taraftarının büyük desteğine şahit olmak bizleri mutlu edecektir.

Başlangıç olarak tüm taraftarlarımızı 11 Ekim günü Süleyman Seba’ya bekliyoruz.”

Hiç yorum yok: