17 Haziran 2008 Salı

İki Kaptan Arasındaki Farkı Bulunuz


Dün gece oynanan maçta sahada Beşiktaş'lı hiçbir oyuncu yoktu. Daha doğrusu halihazırda Beşiktaş'ta oynayan kimse yoktu. Villareal forması giyen kocaman Kartal yürekli Nihat vardı. Sahada Beşiktaş'ı temsil eden, Beşiktaş'lıyı gururlandıran Kaptan Nihat vardı.

Sadece attığı goller için değil, bir kaptan nasıl olunur dersi verdiği için teşekkür ederiz. Maçın en gergin anlarında dahi, arkadaşlarını olumlu yönlendirişi ile mest etti Nihat.

Şeref Bey semalarında kendine has gol sevincini bir gün tekrar görmek dileğiyle...Yolun açık olsun Kaptan...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

yapmayın lütfen nihat kahveci beşiktaşlı olsa fenerbahçe kendisine teklif yaptığında ben beşiktaşlıyım fenerbahçeye gitmem derdi açık açık ama diyemedi çünkü o bir "profesyonel"

st dedi ki...

"isimsiz" arkadaş, Nihat Beşiktaş'lı değilse neden gitmedi o zaman F.Bahçe'ye. Nihat, uzunca bir süredir Avrupa'da başarı ile top oynuyor, oynadığı lig Türkiye'nin kaç kat üzerinde tartışmayalım bile. Nihat'ın Fenerbahçe'ye gelmemesinin sebeplerinden bazıları da bunlardır.O yüzedn kalkıp "yok Nihat Beşiktaş'lı olsa idi söylerdi" demek komik bir söylem. x takımlıyım diyip, hazımsız çıkıp, başka yerlere gidenleri çok gördük. Utanmadan da bunun adına profesyonellik dediler. Varsın Nihat'in 2 cümlesinden biri x'e gitmem olmasın, zaten gitmeyerek, bize neyin ne olduğunu göstermesi yeterli. Kabul etseniz de, etmeseniz da BEŞİKTAŞ'LI NİHAT.

Adsız dedi ki...

Aziz Yıldırım, futbola onun gözüyle bakan Emre'yi transfer edebilir.
Ama futbola Beşiktaşlılık felsefesiyle bakan Nihat'ı sadece ağzının suyu akarak izlemekle yetinir.
Nihat olsa olsa bir klübü ve taraftarını küçük düşürmemek adına
''Fenerbahçe'ye gitmem'' dememiş, ''Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum'' diyip karakterli bir şekilde cevap vermiştir.
İşte bu karakter farkını bu fotoda da görüyoruz.

Adsız dedi ki...

Avrupa'da keyfi yerinde olduğu için gitmedi.beşiktaşlı'yım bu yüzden fenerbahçe'de oynamam demek çok mu zor da sorulara;futbol hayatımı avrupada sürdürmek istiyorum diye cevap veriyor anlamış değilim.
benim kafamdaki beşiktaşlı futbolcu profili böyle değil belki de bu yüzden anlaşamadık sizinle "tores beluga" arkadaş.

Adsız dedi ki...

''Fenerbahçe'ye gitmem'' dememiş, ''Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum'' diyip karakterli bir şekilde cevap vermiştir.

tam tersine ben bunun zayıf karakter yüksek zekasına bağlıyorum.

st dedi ki...

"benim kafamdaki beşiktaşlı futbolcu profili böyle değil belki de bu yüzden anlaşamadık sizinle" diyerek, konunun seyrini değiştirmesek güzel olur. Şayet kafalardaki Beşiktaşlı futbolcu modeline uzun süredir hasret bu gözler. Türkiye'ye gelmeyi düşünmemesinş de zayıf karakterliğine bağlıyorsan, hakikaten gelmesin Nihat Türkiye'ye falan.

Adsız dedi ki...

nihat en güzelini yapmış. beşiktaşlı duruşu diye diye o duruştan geriye bir şey bırakmayan isimlere inat, nihat güzel cümleleriyle o duruşu var ediyor. ille de beşiktaşlıyım, beşiktaş'tan başka takımda oynamam ucuzluğuna mı düşmek gerek böyle durumlarda yani?

Adsız dedi ki...

*Türkiye'ye gelmeyi düşünmemesinş de zayıf karakterliğine bağlıyorsan, hakikaten gelmesin Nihat Türkiye'ye falan.

Türkiye'ye gelmeyi düşünmemesi değil, gelsem de fenerbahçe'de oynamam diyemeyişi ve ne beşiktaşlıları ne de fenerbahçelileri kızdırmamak için yuvarlak cümlelerle olayı geçiştirmesi.

*beşiktaş'tan başka takımda oynamam ucuzluğuna mı düşmek gerek böyle durumlarda yani?

bu cümlede bir ucuzluk göremiyorum.ucuzluk bu cümleyi kurup sonra gidip oynarsa olur bana kalırsa.

Birhan Metin dedi ki...

fazla söze gerek yok bence; Nihat Kahveci görev adamı, kompleksiz verilen görevi hakkıyla yapıyor. Bunu formasını giydiği bütün takımlarda göstermiştir "milli takım" dahil.İyi insan, iyi de Beşiktaş'lı gerisi mi AYRINTI.