12 Haziran 2008 Perşembe

Şeref Bey Stadyumu İmza Kampanyası


Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu’na,

“ Yağmur altında, kasıklarına kadar kül ve çamur içinde futbol oynamaya çalışırken izlediği çocuklar için bir şeyler yapmalıydı Ahmet Şerafettin. Mesela oynayabilecekleri ve Beşiktaş'a ait bir stad. Ahmet Şerafettin tüm yasaklamalara ve ağır hastalığına rağmen İzmir deplasmanına gitti. Yolda yine fenalaştı ama belli etmedi. O gün söz verdiği sözü tuttu ve yine o gün maç yaptıklari stadı Beşiktaş adına alıp, yaptırttı.”
“ -Ah dostum Şerafettin... Hastasın biliyorsun, yatakta olman gerekirken hala Beşiktaş, hala Beşiktaş.... Beşiktaş seni öldürecek dostum bu genç yaşında ” dedi Doktor Enver . İnce bir sesle "feda " dedi ama kimseler duymadı.

Biz duyduk, sizler de duyun!

Biz, aşağıda imzası bulunan Beşiktaş taraftarları şu anki stadımızın isminin, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün sonsuza dek varolması için, "futbol" gibi lokomotif bir branşın yaratım ve gelişim sürecine tereddütsüz canını dahi feda eden, futbol şubesi kurucumuz ŞEREF BEY’in adı ile anılması için, BEŞİKTAŞ ŞEREF BEY STADI olarak isimlendirilmesini, bu yönde gerekli girişimlerin başlatılmasını ve bu gecikmiş vefa borcunun bir an evvel ödenmesini arz ve talep ediyoruz.

Saygılarımızla

http://www.sonbarikatbesiktas.com/imza-kampanyasi/

Hiç yorum yok: