2 Haziran 2008 Pazartesi

Atletizm Takımımızı Ziyaret

Atletizm Takımımız


Fahrettin Duman - Nevzat Özdemir




8-9 Mayıs tarihleri arasında Konya'da yapılan Ortaokullar Arası Türkiye Şampiyonası Atletizm Yarışmaları'nda atletlerimizden oluşan İzmir Aydoğdu İlköğretim Okulu'nun, yarışmadan ikinclik ile dönmesiyle, oyuncularımızı okullarında ziyaret ettik.

Mayıs ayı içerisinde okul müdürümüz Nevzat Özdemir ile irtibata geçerek, ziyaret isteğimizi belirtip, sporcu kardeşlerimiz ve hocalarımızla hem tanışıp, hem de teşekkür etmek istediğimizi dile getirdik. Bu zaman zarfı içersinde okul müdürümüz Nevzat Özdemir bize her türlü kolaylığı gösterip, ziyaret için uygun zaman dilimini ayarladı.

Sporcu kardeşlerimiz, hocalarımız ve okul müdürümüzle samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette; sporcularımızın sergilemiş oldukları performansları, mevcut durumları, kulübümüzün amatör branşlara bakış açısını değerlendirdik.

Kardeşlerimizin sohbet boyunca heyecanlı ve mutlu tavırları, bizleri son derece mutlu etti. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne yakışır halde sergiledikleri tavırları ve bizlere karşı cana yakın hallere görmek, bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.

İzmir Aydoğdu İlköğretim Okulu'ndan gayet güzel ve bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle ayrıldık. Başarıları ile bizleri mutlu eden sporcu kardeşlerimize, onların en iyi şekilde hazırlanmasına yardımcı olan Fahrettin Karaduman ve Bülent Aday hocamıza, her türlü kolaylığı bize sağlayan okul müdürümüze teşekkürlerimizi sunar, başarılarının daimi olmasını dileriz.

Velhasıl, BEŞİKTAŞIM SEN ÇOK YAŞA!

www.sonbarikatbesiktas.com

Hiç yorum yok: