18 Ocak 2011 Salı

ALEMİN GÖZÜ YAŞLI, MİLLİ TAKIM BEŞİKTAŞ'LI

BJK - Milli Takım Hentbol Hazırlık MaçıHentbol takımımız, Türkiye Hentbol Milli Takımı ile dün Dikilitaş S.Seba Salonunda hazırlık maçı oynadı. Hentbol takımımızın as kadrosunda bulunan 6 oyuncumuzun "rakip olarak" Milli Takım'da mücadele ettiği karşılaşmanın özeti şöyle;

Maç Özeti ve Fotoğraflar: Recep ÇİMEN



Hazırlık maçı olduğundan ilgi olmasa da, yine tribünde sayılı insanlar vardı. Maçın normal saati 16.00 olmasına rağmen, idman süresini fazla tutup maçı biraz daha geç yaptılar. Normal bir hentbol maçında 30'ar dakikadan iki yarı varken; milli takım oyuncularının çok fazla olmasından ve herkesi oynatabilme çabasından dolayı maç 20'şer dakikadan 3 yarı şeklinde yapıldı.

Maçın başlangıcı dengeli başladı. Beşiktaş'tan bir çok oyuncunun ilk yarıda milli takımda olması, bizim yedek kulübesinin boş, milli takım benchinin ise, yerlerde oturmasına sebep oldu. İlk 20 dakika sonunda 12-7 galibiyet ile ayrılan takımımız ikinci 20 dakikada biraz daha oyunu yavaşlatarak rakibin farkı kapatmasına izin verdi ve 17-17 sonlandı. Son 20 dakikada, milli takımda forma giyen oyuncularımızdan Ozan Arifoğlu ve Oğuzhan Büyük Beşiktaş formasıyla mücadele etti.

Hazırlık maçı olmasına rağmen ciddiye alınmış ve sert oynanmış maç sonunda takımımız sahadan 30-28 yenik ayrıldı.

Fotoğraflar için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.sonbarikatbesiktas.com/barikat-galeri/detail/25/526.html

Hiç yorum yok: