4 Kasım 2010 Perşembe

"PES" Arkadaş!


"PES ARKADAŞ !!!"

Koca BEŞİKTAŞ JK dergisi, çok kıymetli Genel Yayın Yönetmenimiz Gökhan DİNÇ, artık hangi aklı evvelin "Pazarlama Stratejisi" fikrinden etkilendi bilinmez... Fakat yazdığı konuya gerçekten "PES" demekten başka birşey gelmiyor aklımıza.

Yazısı şöyle;

SÖZ VERDİK BİR KERE

Sizlere farklı bir dergi yapmak icin söz verdiğimizi hatırlıyorum. Son üç sayıdaki farklılıklar ile aldığım tepkiler için herkese teşekkür ediyorum. Gerek içerik gerek ise mizanpaj konusunda gösterdiğiniz hassasiyet ve takipçilik bizim azmimizi daha da artırıyor. Hemen hemen her sayıyı elinize aldığınızda sizlere yeni bir sürpriz yapmanın ve bu sürprizlere sizlerin vereceği tepkilerin beklentisi içine girmek bizleri heyecanlandırıyor.

Artık dergimiz içinde piyasaya yeni çıkan PC, Play Station, PSP ve X-BOX konsollarda oynanabilecek oyunların tanıtımı, detaylı bilgileri ve bazı gizli bilgileri sizlerle paylaşacağız. İşte bu yeniliğe adaptasyonu artırmak için sizleri ödüllü bir yarışmaya davet ediyoruz. Bu sayımızda bir çoğumuzun elinde nasır çıkmasına neden olan bir oyunun 2011 versiyonunu sizlerle paylaşacağız. İlk beş kişiye PES 2011 (PC) oyunu, ikinci beş kişiye ise PES 2011 T- Shirt'ü veriyoruz. Haydi bir an önce bilgisayar başına, bize bir an önce doğru yanıtı gönderin ve biz de size PES 2011 oyunu bilgisayarınızda oynama şassı tanıyalım.

Bu arada Kasım sayımızın kapak konusunu belirlerken ekip arkadaşlarımla yine hiç zorlanmadık. Tecrübe, performans, hırs ve profesyonellik dendiğinde Türkiye'de akla ilk gelen oyuncuya sahip takımsanız, hiç zorlanmazsınız. İbrahim Üzülmez'e öncelikle takım içindeki performansı dolayısıyla sonrasında da röportaj sırasında bizlere gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Kaptan bizleri kırmadı ve Fi-Yapı İnönü Stadında aklımıza gelen tüm soruları içtenlikle yanıtladı. Kendi Tabiri ile "Beşiktaş Kaptanı nerede, nasıl konuşucağını iyi bilir "düşüncesi çercevesinde.

Saygılarımla

Gökhan DİNÇ
BJK Dergisi Genel Yayın Yönetmeni

Şimdi neresinden başlasak bilemiyoruz...

Dergimizin içinde, paylaşılacak bunca gündem varken, muhtemel ki bazı oyun dergi veya sitelerinden aparılarak paylaşılması planlanan, "oyun tanıtımı, gizli şifre paylaşımı v.s." komik içerik planlamaları ne açıdan hizmet edecek Beşiktaş'a ?

Orjinali 70 ila 150 lira arasında değişmekte olan bu oyunların dergimizde tanıtılması, dergi satışımızı mı arttıracak, yoksa bu oyunların satışını mı?

Bu oyunlara ilgi duyan genç arkadaşların yaş düzeyindeki tüm oyun severler, hele Beşiktaşlı iseler, bu 70-150 arası paraları bu oyunlara verip almamakta aksine "crack" denilen türlerinin paylaşıldığı warez alanlardan bu oyunlara ulaşmaktadırlar. Bu anlamda bu oyunları tanımak için bizim BJK dergiye ihtiyaçları yok bu gençlerimizin. Hele hele bu bakışla dergiye ilginin artırılmasını beklemek tam anlamıyla safdillik olur.

Hadi onu geçtik, "promosyon" amaçlı yapıyorsunuz bunu diyelim, yahu kardeşim prome edeceğiniz ürün mü kalmadı. Promasyonda araç olarak kullanırken "bir amaca" da hizmet etmesini sağlayacağınız hiç mi konu yok.

PES 2011 ile ilgili yarışma yapılacak, oyun verilecek yetmedi T-Shirt verilecek. Bak bak bak bak....

Yani genç kuşağı BJK'yı PES 2011 de kovalamaya, üstüne de formamız ya da lisanslı t-shitr'ümüzü giymeye özendireceğimize PESS 2011 t-shirt'ü giymeye teşvik edeceğiz... Nasıl olsa "Pazarlama Stratejisi" bu... Koymaz Beşiktaş çocuğuna...

Bir sürü "İstişare Kurulu" kuruldu... Dergi yayın ekibi değişti... Dergi içeriği açısından bir sürü olumlu gelişme taraftar tarafından zorlanırken, kalkıp koca koca adamların aklına gelen "Pazarlama Stratejisi"ne bak...

PES DOĞRUSU !!

SonBarikat

Hiç yorum yok: