25 Ocak 2009 Pazar

Pankartımız Sözümüzdür...Yine, Yeniden


Saatlerce uğraşıp yaptığımız pankartımızı, normal prosedürü 1 gün öncesi olmasına rağmen son güne bırakmayarak 2 gün önceden stadımıza astık. Ancak dun maça gittigimizde pankart yerinde yoktu. Altyapıya gösterdikleri özensizlik bir yana, “Özkaynak” kelimesine bile tahammülü kalmamış bir yönetimle karşı karşıyayız. Artik nasıl bir emirle sökülmüş ise, pankartın ipleri yerli yerinde duruyordu; bezi yırtarak, hırsla koparmışlardı. Pankartta küfür yazmıyordu, rakip takım pankartı da değildi.

Pankartımız şunu diyordu;

Şeref Stadı’nın çamurlu zeminindeki gençler, temelleri atılan özkaynak düzeni ile Beşiktaş tarihinin altın yıllarını yaşatmıştır. Özkaynak düzeni işleyen bir makinedir. Bazen o makinenin daha iyi verim vermesi için arada yapılacak transferlerle kimi parçalari, dişlileri yenilenebilir. Eğer bunu yapmak yerine piyasa belirleyicilerinin dümen suyunda giderek makine tümden değiştiriliyor ve gözlemlenebilen sadece yıllardır yaşanan sportif başarısızlık, ekonomik çıkmaz, geleceğin belirsizliği ise demek ki bugünkü sistem yanlış kurulmuştur. Bu yanlışlığa ısrarla devam edildiği sürece bizler de bu yanlışlığı dile getirmeye dün olduğu gibi, bugün de yarın da ısrarla devam edeceğiz.

Pankartımız yönetim, teknik kadro, futbolcu ve taraftar bütünleşmesinden yepyeni bir kültürü yaratabilmiş olanlara selam eder.

Özkaynak Geleneğimiz, Geleceğimizdir.

Yaşasın Beşiktaş Özkaynak Düzeni.

SonBarikat Beşiktaş

4 yorum:

Adsız dedi ki...

teslim olmayacağız ...

Beşiktaşımıza yakışmayan Y.D ve Arakadaşlarına...

menejerlere, boyalı basının tetikcilerine ,mütahitlere,5149 culara,Şan Öktem in ismine tahammül edemeyenlere ,Şeref in mezarının yerini bilmeyip anısına saygı göstermeyenlere,Beşiktaşımızı sadece futbol takımından ibaret görenlere,değerlerimizi Mütahitlere peşkeş cekenlere,subelerin sporcu ve idarecilerinin emeklerinin karşılığı ücretleri ödemeyenlere dahası bir çoğuna Alayına teslim olmayacağız...

Beşiktaşımızın Kurtuluşu Özkaynak düzenidir ...özkaynağı unutup ÖZKAYMAKLA BESLENENLERİN OYUNUNU BOZACAĞIZ.

Adsız dedi ki...

bunlar gölgesinden korkar olmuşlar sonları yakındır.

Ahmet Yeşiltepe

Unknown dedi ki...

O Pankartı oradan indirmek yönetimin Acizliğinin bir göstergesidir.

Yönetim İstifa

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

herkes ektiğini er geç biçecektir