8 Ocak 2009 Perşembe

Beşiktaş Ormanı






31 Temmuz 2008'de Antalya-Manavgat-Beşkonak-Taşağıl ormanları yanarken, bizlerin de ciğerleri yanmıştı. Acıyı en derinlerde hissederken, acaba tekrar o bölgeleri yeşillendirmek için neler yapabilirizi düşünmüştü Beşiktaş taraftarı. Bölgeyi yeniden yapılandırmak için desteğini vermekten kaçınmamış, kısa zamanda birçok fikir ortaya atılmıştı.

Bu fikirlerden bir tanesi de Manavgat'ı tekrar yeşillendirecek bir projeye destek olmaktı. 100 hektarlık alanın yeşillendirilmesi için çabalarını esirgemeyen Beşiktaşlılar, bugün yapılan ağaç dikiminde haklı gururu ve mutluluğu yaşamışlardır.

Yeniden kurulan orman alanında bulunan taraftarlarımız herkesin ilgi odağı olmuş; Antalya Valisi, Manavgat Kaymakamı ve Antalya Orman Bölge Müdürü teşekkürlerini bizzat sunumuşlardır. Antalya Valisi Beşiktaşımız'ı ve çArşı'yı yürekten kutladığını söyleyerek, yardımların devam etmesini dilediğini ve bu tavrın diğer kulüp taraftarlarına da örnek olması gerektiğini dile getirmiştir.

Manavgat Kaymakamı ise özellikle Beşiktaş taraftarından gelen yardımlar ile ağaç dikmek için çukur açmakta olan bir makine alındığını ve artan para ile de geniş bir alanın ağaçlandırılacağını bildirmiştir. Ayrıca Sayın Kaymakam, " Beşiktaş Ormanı " nın yol kenarında olacağını ve herkesin ziyaret edebileceğini dile getirmiştir.

Ağaç dikiminde topluca bulunduk. Manavgat semalarında, dağın eteklerinde kanatlarını açmış bir Kartal gibiydik. Desteğini esirgemeyen tüm Beşiktaşlılar'a sonsuz teşekkürler.

Bizleri oraya gittiğimiz andan itibaren yalnız bırakmayan Orman Şefi Okan ve Zübeyir arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur, kalbimizin en derin yerinde durur.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hakkımızda hazırlanan rapora göre "En Fanatik Taraftar" olduk!

Doğru ya!
Yetlililer, ellerimizdeki çam fidanlarını görmek istemediler nedense.

Antalya Kartalları ile katkıda bulunan ve emeği geçen tüm Kartalları kutluyoruz.

Kartal Bafiler dedi ki...

Tüm Kartallara yürekten teşekkür ederim.