5 Eylül 2008 Cuma

Hentbol Takımımızı Ziyaret


Yeni sezon çalışmalarını Süleyman Seba Spor Salonu'nda sürdüren hentbol takımımızı, bu akşamki idmanında yalnız bırakmadık. Semtin göbeğindeki yalnız adamlara, bir nebzede yakınlık hissettirdiysek ne mutlu bize. Eskiden, futbol takımımız da Fulya'da iken baklavalı idmanlar eksik olmazdı.

Böylece taraftar-oyuncu ilişkisi her daim samimi olurdu. Şimdilerde sadece hentbol takımımız semtte. Fakat aynı özeni göstermediğimiz kesin. Futbolun popüler olduğu ülkemizde, armanın olduğu her yerde varız şiarını yaşatmak istiyoruz. Bulundukları kulvarda her daim başarı ile bizleri temsil eden bu yalnız adamlar da Beşiktaş formasını terletiyor, unutmayalım. Oyuncularımızın bizden tek istediği sene içerisinde yanlarında olmamız.

Mekan belli... Süleyman Seba Spor Salonu - Beşiktaş

Bekleriz.

Sezon öncesi dileklerimizi iletme fırsatı bulduğumuz oyuncularımıza can-ı gönülden başarılar dileriz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ey aşkın erleri ey barikatın yürekleri ayaklarına sağlık. Yine ve yeniden diyorum abi çook acaip bakıvermiş fikocuğuma :))))
Antep işi mi arkadaşım mı diyor yoksa başka bir şey mi ? Bi le mi yorumm

Adsız dedi ki...

çok fena bakmış elemana yav. bu kadar baklava dişimizin kovuğuna gitmez bakışı bu bence. ingiltere takviyeli hentbol ziyareti güzel olmuş ama. bu takım her şeyi hak ediyor.