8 Haziran 2009 Pazartesi

Hentbolde TARAF Olalım...SEYİRCİ Kalmayalım...


Geçen sezondan beri maaşları halihazırda ödenmeyen hentbol takımımız Avrupa 3.lüğü, Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarına imza atarak bu sezon tarihinin en başarılı sezonunu geçirmesine rağmen geride kalan 10 ayda sadece 2 aylık maaşlarını almış olup sezonu yine alacaklı olarak tamamlamışlardır.

Bankalara borçları olan, maddi durumlar sebebiyle evliliği sonlanan, ülkesine para gönderemeyen oyuncularımız mevcuttur.

Hentbol takımımızın maaşlarının verilmemesinin yanı sıra primleri de halihazırda ödenmemiştir.

Neden?

Diğer şubelerimizde kupa dahi yokken hemen hemen tüm alacakların yatırılmış olması fakat aynı yaklaşımın hentbol takımımızı kapsamaması acaba hentbolcularımızı kulübe protesto çektirtmeye iterek kulüpten koparılmaları için yapılan bir oyun mudur?

Cünkü, eğer ki bir sporcu protesto çekip mahkeme yoluyla parasını alma yoluna giderse sporcuya Beşiktas Jimnastik Kulübü kapısı kapanıyor. Bu saatten sonra kendilerini her alanda ve her anlamda ispatlamış bu kalitede oyuncular bulunamayacağına göre seneye şimdiki bütçenin çeyreği fiyatına gençlerle düşmemeye oynanabilir ancak.

Federasyon kuralları gereğince sporcuların tüm alacaklarının 31 Mayıs’a kadar ödenmiş olması ve ödeme dekontlarının federasyona bildirilmesi gerekiyor idi. Bu durum yerine getirilmiş midir? Eğer bildirimde bulunulmamış ise sporcunun bonservisi düşüyor ve sporcularımız istediği takıma serbest transfer olma hakkınıi kazanmış oluyorlar.

Yöneticilerimiz sadece ve sadece her başarının akabinde fotoğraf karesine girmek için salona gelmişlerdir. “Yönetim uyuma, maaşları unutma” diyerek sezon başından beri takımını yalnız bırakmamaya çalışan bir avuç taraftar için “kim bağırtıyor bunları?” diyerek utanç vesilesi olmuşlardır.

Hentbol şubemizden sorumlu yöneticimiz Avrupa Üçüncüsü, Lig ve Kupa Şampiyonu hentbol takımımıza kol saati hediye etmenin yeterli olduğunu düşünebilir ancak yanlış saat bile günde iki kez doğruyu gösterirken bu verilen kol saatleri başka bir şeyi göstermektedir.

Taraf olalım, seyirci kalmayalım !

SonBarikat

Hiç yorum yok: