13 Aralık 2010 Pazartesi

ARMAN ABİ'DEN MAÇ YORUMU

ESKİŞEHİR-BEŞİKTAŞÜMİTLERİN TÜKENDİĞİ GECE

Dün gece Eskişehirspor karşısında alınan yenilgiyle birlikte şampiyonluğa biraz daha uzaklaşmış konumdayız. Kiminiz "niye bu kadar karamsarsın" diyebilir, "koskoca bir 2. devre var"görüşünü savunabilir, "3 puanlık sistemde herşey olabilir" düşüncesinde olabilir. Bana sorarsanız bu ümitlerin gerçekleşmesi oldukça zor.



Bundan böyle hedefimiz, gittiği yere kadar Avrupa Liginde başarıyı yakalayabilmek. Bu da devre arasındaki transfer döneminde iyi düşünülerek yapılacak ve takıma uyum sağlayacak, gol noktalarında isabetli vuruşlar yapabilecek iyi bir forvetten geçiyor.

Her gazete ayrı ayrı isimlerden bahsediyor tabii ki bunun en isabetli kararını Hocamız Schuster ve yönetimimiz verecektir. Kim olursa olsun umarım Beşiktaşımız için en yararlı olanı olur.

Dünkü maça gelince söylenecek çok söz var ama varolan bir gerçek kaybedilen 3 puan ve 2-0 yenilgi. Beşiktaş´ın Beşiktaş´a yakışır bir şekilde oynamaması, bir profesyonel olan Guti´nin İspanya liginde yapamayacağı bir hareketi gelip burada uygulaması (10 dakika içinde çift sarı kart), kendini oyundan attırması, amatör bir futbolcunun bile düşünmesi gereken bir şeyi Guti gibi profesyonel, ünlü bir oyuncunun acemice yapması, belki de Beşiktaş´ın 3 puan kaybetmesinde büyük faktör olması, sonra da tüm takım arkadaşlarından özür dilemesi neyi değiştirir ki? 3 Puan geri gelmeyeceğine göre...

Bu senenin son maçı var perşembe günü İnönü Stadında... Avrupa ligi için taraftarlarımız ve futbolcular 2010 yılında son kez bir araya gelecekler... Gruptan çıkmamız kesinleşti, buna rağmen o stadı hava soğuk ta olsa gelin dolduralım... Bu takımımız için de bir moral kaynağı olur. Dilerim 3 Puanla kapatırız Avrupa Ligini...

Hoşçakalın.


Semtin Sesi
Arman Delioğlu
0 536 622 39 12

Hiç yorum yok: