27 Aralık 2009 Pazar

Müfit Arın : İyi Savunma ve Taraftarımızın Desteği Galibiyeti Getirdi



Hentbol Takımımız'ın hocası Müfit Arın maç sonu yaptığı açıklamada iyi savunma ve taraftarımıza değindi.:
" Çok iyi savunma yaptık. İyi savunma yapıp, hızlı hücumlarla neticeye gittik. Maçın ilk yarısını da farklı önde kapatarak avantajı sağladık. Bütün oyuncularımızı kullanarak galip gelmesini bildik.Bugünkü maçın anahtarı iyi savunmamız ve taraftarımızın harika desteği idi.
Geride kalan maçlarımızda da umuyoruz ki aynı desteği göreceğiz. Süleyman Seba'da taraftarımızın desteğini hissederek oynamak ayrı bir keyif.Bizi yalnız bırakmayan tüm Beşiktaşlılar'a teşekkürler. "

Beşiktaşımız : 31 - Milli Piyango : 19

Futbolun tatile girmesi ve taraftar forumlarının teyakkuza geçmesinin etkisiyle Süleyman Seba Spor Salonu bugün çok alışık olmadığı bir doluluk yaşadı. Sahadaki Kartallar bunu fazlasıyla hak ediyorlar tabii. Temennimiz; Beşiktaş formasını teriyle sırıksıklam yapan, yüzümüzü hiçbir zaman kara çıkarmayan, "ruh"la oynayan bu takımın her zaman böyle destek görmesi...
Karşılaşmaya gelirsek... Maçın başları iki takımın da iyi savunma yapmalarıyla geçildi. Karşılıklı goller izlediğimiz 10-15 dakikanın ardından ise takımımız oyuna ağırlığını koydu. Taraftar desteğiyle de coşarak, devreye 17-10 önde girdi.
İkinci yarıda Kartallarımız konsantrasyonlarını bozmayarak farkı daha da açtılar. Savunmada sert, hücumda müsamahasızdılar. İsim isim saymaya gerek yok; kalecilerimiz dahil bütün oyuncularımız şahane bir performans gösterdiler ve maçı 31-19 ile kazandılar. Semtin güzel çocuklarını kutlarız...
Fotoğraflar yakında...
SonBarikat

21 Aralık 2009 Pazartesi

Başımız Sağolsun

Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından, Ankara'ya dönerken Samsun-Tekeköy'de geçirdikleri trafik kazası sonucu dört kardeşimiz hayatını kaybetmiştir.

Sevdikleri renkler uğruna kilometreler kateden Bünyamin Kahriman, Serhat Kırkayak, Ahmet Muhammet Demirel ve Mesut Keleş kardeşlerimizin ruhları şad olsun. Kederli ailelerine sabırlar dileriz.


Başımız sağolsun.


SonBarikat

20 Aralık 2009 Pazar

Ruhun Şad Olsun Berkan Abatay


Adım Berkan Abatay. Erzurumluyum, Kürdüm, Aleviyim, Beşiktaşlıyım, devrimciyim. Kürt ve alevi olmayı ben seçmedim. Ama Beşiktaşlılığı ve devrimci olmayı ben seçtim.

Beşiktaşım'ı hiç yalnız bırakmadım. Hep takip ettim. Elimden geldiğinice tezahurat yaptım, gollerde demir kapıları dövdüm, dışardan gelene ilk sorularımdandır Beşiktaşım. Bunu mutlaka bilin.

" (...)
Futbol, en çıplak haliyle yoksul halkın sporudur. Çünkü ucuzdur, oynamak için pahalı ekipmana gerek yoktur.


Gecekondu mahallelerinin çocukları yürümeyi öğrenir öğrenmez top oynamaya da başlar dense yeridir. Sen, ben, bizim oğlan, bir de kıytırık bir lastik top yeterlidir bunun için. Ondan sonrası sokak arasında koşturan çocukların "gol" sesleridir. Bu ortamda yetişenlerin takım tutmaması düşünülemez. Çevrenin etkisiyle hemen her erkek çocuk, bir takım tutmaya başlar. Genellikle de Kara Kartal tutulur.


En azından benim için böyle olmuştur.
(...)


(Canım Feda - sf. 92)"

Bilincimizi, yüreğimizi harmanlıyoruz, harlıyoruz
Hadi bakalım
Kuşandık bin yıllık sevdamızı
Diyeceğimizi dedik
Dedik tamam
Bir bir deriz
Gerisi boş
Gerisi hikaye


Berkan Abatay

SonBarikat

14 Aralık 2009 Pazartesi

Mühendis Oktayımızı Andık - 13 Aralık 2009







Resimlerin devamı için tıklayınız...

Dün kendimiz için lazım olan vicdan yarın da bizim evlatlarımız için insani bir gerekçe olarak kalsın diyedir çabamız., asıl amacın gs düşmanlığını körüklemek olmadığını zaman ve samimiyetimiz gösterecektir!

Beşiktaşlı Mühendis Oktayımızı kabri başında andık.

Siyah Beyaz Renklerle Sarılsın Naaşım...

Sana Binlerce Oktay Fedadır Beşiktaşım...

5 Aralık 2009 Cumartesi

Beşiktaşımız : 0 - Diyarbakırspor : 0







Diyarbakırspor'un gittiği her şehirde maruz kaldığı çirkin muameleyi biliyoruz. Beşiktaş tribünleri ise farkını bir kez daha ortaya koyarak, bu adi rüzgarı tersine çevirme dirayetini gösterdi. Maçtan önce Beşiktaşlı ve Diyarbakırsporlu oyuncular tribünlere çağrılarak, selamlandılar. Jesti gören Yeşilkırmızılı deplasman tribünü Beşiktaş taraftarıyla karşılıklı siyah-beyaz çekti, maçtan sonra "Beşiktaş, Beşiktaş" tezahüratı yaptı. Gerginlikten, çirkeften beslenen spor medyası bunu ne kadar yazsa, vurgulasa azdır.
Maça gelirsek, bir Mustafa Denizli klasiğinin yaşandığını söyleyebiliriz. Fizik olarak bitik bir Yusuf, asla Beşiktaş'ın santroforu olamayacak Nobre ve formsuzluğu bilinmesine rağmen ısrarla oynatılarak taraftarın önüne atılan Nihat ile başlanması Denizli'nin rakibini ne kadar ciddiye aldığının göstergesiydi. Diyarbakırspor'un gücü belli, durumu ortada... Oynadıkları oyun da tamamen 0-0'a yatmak üzerine kurgulanmıştı. Beşiktaş bu sene hiç olmadığı denli baskılı oynamasına ve net pozisyonlar bulmasına karşın, verimlilikten çok uzak. "10 numara" takıntısının sonucu olarak takıma alınan Tabata'nın büyük bir fiyasko olduğunu da araya sıkıştırmak gerek.
Düzenli forma giymeye başlayınca ritmini bulan Bobo'nun yedek bırakılması gecenin en büyük sürpriziydi. Oyun zekası, pozisyon alışı, son vuruş becerisi ile Türkiye'nin en iyi birkaç santrforundan biri olan Bobo'yu böyle hunharca kullanmak Beşiktaş'a ihanet. Takımın Ferrari-Sivok-Ernst-Fink-Bobo'dan oluşan bir iskeletle oynadığı maçlardaki performansı ortadayken, keyfiyete dayanan tercihler Beşiktaş'ı zorluyor. Elde doğru dürüst bir hücum planı da olmayınca, rakip kim olursa olsun 3 puan çıkarmak kişisel becerilere kalıyor. CSKA Moskova maçında takıma başarılar dileyerek bu tatsız bahsi kapatalım en iyisi...

2 Aralık 2009 Çarşamba

Beşiktaşlının Mesaisi




*Beşiktaşımız-Chevakata / 03 Aralık Perşembe / Saat 19:30 (FIBA Avrupa Kupası - Akatlar)

*Beşiktaşımız-Diyarbakırspor / 04 Aralık Cuma / Saat 20:00 (Futbol - Şeref Bey Stadyumu)

*Beşiktaşımız-Fenerbahçe / 05 Aralık Cumartesi / Saat 11:00 (Voleybol Genç Erkekler - Akatlar)

*Oyak Renault-Beşiktaşımız / 05 Aralık Cumartesi / Saat 12:00 (U14 - Oyak Renault Stadı)

*Beşiktaşımız-Fenerbahçe / 05 Aralık Cumartesi / Saat 13:30 (Voleybol Erkekler - Akatlar)

*Oyak Renault-Beşiktaşımız / 05 Aralık Cumartesi / Saat 13:45 (U15 - Oyak Renault Stadı)

*Beşiktaşımız-Saran Anadolu / 05 Aralık Cumartesi / Saat 15:30 (T.S. Basketbol - Süleyman Seba)

*SGK-Beşiktaşımız / 05 Aralık Cumartesi / Saat 16:00 (Hentbol - Celal Atik)

*Oyak Renault-Beşiktaşımız / 05 Aralık Cumartesi / Saat 17:00 (Basketbol Erkekler - Bursa Atatürk S.S.)

*Beşiktaşımız-Yeşilyurt / 06 Aralık Pazar / Saat 11:00 (Voleybol Genç Bayanlar - Akatlar)

*Pendikspor-Beşiktaşımız / 06 Aralık Pazar / Saat 12:00 (U16 - Çınardere Erol Kaya Tesisleri)

*Beşiktaşımız-Galatasaray / 06 Aralık Pazar / Saat 12:30 (U18 - Fulya Tesisleri)

*Beşiktaşımız-Yeşilyurt / 06 Aralık Pazar / Saat 13:30 (Voleybol Bayanlar - Akatlar)

*Mersin B.Bld.-Beşiktaşımız / 06 Aralık Pazar / Saat 16:00 (Basketbol Bayanlar - Edip Buran S.S.)