27 Ağustos 2009 Perşembe

SonBarikat BEŞİKTAŞ






2009-2010 sezonunun sahamızdaki ilk maçına yarın çıkacağız. Pankartımız yarın ki maç için mabedimizde yerini almıştır.

"Şeref"ine yaşayanların işidir SonBarikat olabilmek... Ve her daim güçlü durabilmek... En hüzünlü mağlubiyetler sonrasında, sigaradan bi nefes çekip sarılmaktır sevgiliye... Kollamaktır SiyahBeyaz yari... Beşiktaş'ın öncesi sonrası yoktur... Bir insanın yüreğinde Beşiktaş ya hep vardır ya da hiç yoktur!..

26 Ağustos 2009 Çarşamba

A2 Ligi - Beşiktaşımız 2 - Galatasaray 3




Maça iyi başlayan takımımız, Galatasaray savunmasının arasına atılan paslarla iki tehlike yarattı. Bunları Can ve Ali düzgün vuruşlarla ağlara yollayarak 2 farklı galibiyeti bulmamızı sağladılar. 2-0'dan sonra Galatasaray oyunda baskın taraf oldu. Her ne kadar pozisyon bulamasalar da, hakemin verdiği anlamsız bir penaltı kararıyla skor önce 2-1, ardından da kalecimizin çok rahat tutacağı topu elinden kaçırması sonucu 2-2 oldu ve devre bu skorla bitti.

İkinci yarıda her iki taraf adına da yavan bir futbol vardı. Orta sahadan pas mı şut mu olduğu net anlaşılamayacak aşırtma bir vuruşla kalecimizin önde olmasını değerlendiren Galatasaray 2-3 öne geçti. A takımdaki abilerinden eksik kalmayan Galatasaraylı gençlerin etik dışı hareketlerine müsamaha gösteren hakemin örnek bir eyyamla, 8 numaralı oyuncumuzu Galatasaraylı futbolcuyla beraber atmasından sonra oyun iyice çekilmez bir hal aldı. Faul ve kart standartı tutturamayan hakeme rağmen rakibi üzerinde baskı kuran gençlerimiz bir türlü skoru değiştiremediler. Son dakikalarda ceza sahası içindeki net bir elle oynamayı es geçerek olası bir beraberliği önleyen maçın hakeminin ve fahiş hatalar yapan kalecimizin damga vurduğu maçı 2-3 kaybettik.

24 Ağustos 2009 Pazartesi

İzmir Fuar Kupası


Hentbol takımımız, İzmir Fuar Kupası için İzmir'de.
Kanatlarının altında seninle süzülmeyi özledik Beşiktaşım .

Beşiktaşlı'nın Mesaisi ( 25 - 28 Ağustos )


Milli Piyango - Beşiktaşımız / 25 Ağustos Salı / 11:45 (Hentbol İzmir Fuar Kupası - Celal Atik)

Beşiktaşımız - Galatasaray / 25 Ağustos Salı / 16:30 (A2 Futbol - Şeref Bey Stadyumu)

SGK - Beşiktaşımız / 26 Ağustos Çarşamba / 13:30 (Hentbol İzmir Fuar Kupası - Celal Atik)

İzmir B.Bld. - Beşiktaşımız / 27 Ağustos Perşembe / 13:00 (Hentbol İzmir Fuar Kupası - Celal Atik)

Beşiktaşımız - Gaziantepspor / 28 Ağustos Cuma / 21:00 (Futbol - Şeref Bey Stadyumu)

23 Ağustos 2009 Pazar

Gençlerbirliği : 0 - Beşiktaşımız : 0

Uzun bir aradan sonra Ankara'dan kaybedilmiş puanlarla dönüyoruz. Taraftarın coşkusuna eşlik edemeyen Beşiktaşımız, Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalarak 2 puan kaybetti. Ligde üçüncü maçını oynayan Beşiktaşımız, haftayı 5 puanla kapıyor.
Ankara'da takımımızı yalnız bırakmayan Kartallar'a selam olsun.
Sen neredeysen ordayız biz...


22 Ağustos 2009 Cumartesi

Gençlerbirliği - Beşiktaşımız


84 - Hakan Arıkan
44 - Erhan Güven
6 - Tomas Sivok
27 - Matteo Ferrari
28 - Fabian Ernst
5 - Michael Fink
25 - Uğur İnceman
14 - Rodrigo Alvaro Tello
8 - Nihat Kahveci
23 - Filip Holosko
22 / 08 / 09
Ankara 19 Mayıs Stadyumu
21:00

17 Ağustos 2009 Pazartesi

17 Ağustos 1999 - Unutmadık!


Kötü bildiğimizi de iyileştirebiliriz, yoksa iyinin hali nice olur?
Ne çok şey’ler birikir kapının arkasında, pencerenin yanında, balkonda içilen bir bardak çayın içinde, karıştırılan şekerden çok anı vardır. Doğumlara acıkmış bir evde, nice umutlarla büyütülmüş, güzelleştirilmiş, mistik bir hayatın gizemli aynasıdır hafızalarımızı sürekli kaşıyan... Canlı tutan bizim var ettiklerimizdir... Evin kapısı bilmiyor depremin ne olduğunu... Sokağa açılacağını bilmedi hiçbir duvar... Camlar hiç yokmuş gibiyi üstlenmek istemedi.
Deprem!O mistik varlıklar katilimiz olabilir... O en çok sevince açılan kapı, bir daha açılmamak üzere bizimle hayat pazarlığı yapabilir... Duvarların içinde yirmilik diş gibi gömülen, yorgun ve işlevini çoktan tamamlamış demirler, bizim katlimiz olabilir... O mahrem mekanlarımızdan geriye, siyah bir soru gibi kalır yaşayanların belleklerinde. Deprem'e hoş geldin diyebiliriz...! Biraz sosyal sorumluluk herşeyi çözebilir. Yaşayabiliriz.

Hasret Kaldık





Seni sevdik
Yemin ettik Beşiktaş
Sevdamızdan ayıracak
Hiçbir bedel yok bu dünyada

11 Ağustos 2009 Salı

Hoşçakal Sayın Abim


Güzel abimilerimizden bir tanesi daha aramızdan ayrıldı. Her fırsatta Beşiktaşlılığını dile getiren ve bununla övünen Aykut Oray abimiz, geçirdiği kalp krizi sonucunda aramızdan ayrılmılştır.


Hepimizin başı sağolsun.

Ruhun şad olsun Aykut Abi.

4 Ağustos 2009 Salı

Başımız Sağolsun


Beşiktaş Dergileri Görsel Yönetmeni Cemile Mukaddes Özdemir, yakalandığı hastalığa yenik düşerek bugün aramızdan ayrıldı.


Yaklaşık 5 yıldır Beşiktaş Jimnastik Kulübü İletişim Koordinatörlüğü'nde çalışmakta olan, Beşiktaş Dergisi ve Yavru Kartal Dergisi'nin görsel yönetmeni Cemile Mukaddes Özdemir, bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Özdemir, dün yoğun bakıma alındı... Cemile Mukaddes Özdemir, bu sabah saatlerinde maalesef aramızdan ayrıldı.
Çalışma arkadaşlarına, ailesine, sevenlerine, Camiamız'a sabırlar dileriz.Başımız sağolsun, Cemile ablamızın ruhu şad mekanı cennet olsun...


SonBarikat

2 Ağustos 2009 Pazar

Canın Sağolsun Beşiktaşım


Beşiktaşımız, Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldu. Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede, golü yediğimiz 75. dakikaya kadar başarılı bir oyun sergileyen Beşiktaşımız, geri kalan dakikalarda moral bozukluğunun da etkisiyle oyundan düşerek ne yazık ki kupayı kaybetti.

Liglerin başlamasına 1 hafta kala takımımızın son durumunu görmek adına iyi bir fırsat olan Süper Kupa'da Beşiktaşımız'ı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkürler.

Canın sağolsun Kara Kartal


SonBarikat